Miért Petit?

A Petit Gerbeaud-t, - vagyis a Gerbeaud új kiszállításra tervezett almárkáját -, a jelenlegi megváltozott helyzet hívta életre azzal a céllal, hogy egy kis Gerbeaud-élményt vigyen a hétköznapokba. 
Több mint 160 éves múltunk és elődeink elhivatottsága egyaránt munkára sarkall minket, ezért új életre keltettük a “Kis Gerbeaud” legendát “újratöltve” Petit Gerbeaud-ként. Alapítónk, Kugler Henrik úttörő volt a kiszállítás elindításában, és a névadó Gerbeaud Émile is folytatta ezt a hagyományt. Most rajtunk a sor. 
A süteményekért és a jövőbeni bővülő kínálatért, Mártha Róbert, - az Onyx cukrásza és egyben a Gerbeaud kreatív cukrászvezetője -, valamint Tóth Ágnes Executive séf felel.
A klasszikus sütemények megjelenését a kiszállításhoz igazítottuk és új, izgalmas receptekhez nyúltunk, a mindenkori Gerbeaud minőséget szem előtt tartva.
Az árak 690 Ft-tól indulnak, és a legdrágább sütemény is 1 000 Ft alatt lesz. A sütemények mellett alkoholos italok is találhatók, és az igényeknek megfelelősen fokozatosan bővülni fog a kínálat a Gerbeaud Termelő Műhelyben készülő péksüteményekkel, illetve a Gerbeaud konyha hideg-, és melegételeivel. A lehető legbiztonságosabb és legkedvesebb kiszolgálás érdekében a kiszállítást a saját kollégáikra bíztuk, betartva a szigorú egészségbiztonsági előírásokat.
5 000 Ft feletti rendelés esetén Budapest teljes területére ingyen szállítunk a hét minden napján, a 2 500 és 5 000 Ft közötti megrendeléseket 900 Ft-ért szállítjuk, míg a 2 500 Ft alatti megrendeléseket a Vörösmarty téri kávéházban vehetik át vendégeink.

„A következő hetekben cukrászként szakácskodunk, szakácsként cukrászkodunk, menedzserként kiszállítunk, igazi családként támogatva egymást. Így a nehéz időkben a Petit Gerbeaud segítségével, - mely méltó kistestvére a világhírű Gerbeaud-nak -, kollégáinknak munkát, vendégeiknek egy kis boldogságot fogunk házhoz szállítani. Ez a legfőbb küldetésünk az újranyitásig.” – mondta Fekete Marcell, a Gerbeaud Gasztronómia Kft F&B igazgatója a Petit Gerbeaud-ról.